Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt att älska mig

Du viskar mig ömma ord
som får mig att känna mig som en blomma ur fuktig jord
du höjer sakta din hand men sänker den snart igen
osäker på den bistra sanningen
osäker på om det jag sagt är sant
osäker på om jag verkligen tycker du är söt, snäll, gallant
osäker på om det verkligen är rätt av dig
att älska, så som du gör, förevigt, älskar mig
jag tror och hoppas att du och jag
kan älska, leva lyckliga, en vacker dag




Fri vers av *Torsdag*
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-06 21:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den går rakt in, och berör även häro som alla dina andra.
Tack för läsglädjen :-)
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

*Torsdag*