Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödesmättad stämning


Kryper upp i
soffans hörn
allt är tyst,
avstängt
mörkt
här inne,

men


utanför mullrar
åskan hotfullt,
blixtarna exploderar
vilt över himlen,
som sateliter
i en krigszon.


Naturen kryper
innanför
blottar
min sköra hud


ödesmättad stämning
en kvävande känsla
som gör mig matt
och kraftlös

känner mig liten
i min ensamhet
ini natten...








Övriga genrer av Idun 1
Läst 335 gånger
Publicerad 2005-09-28 20:41



Bookmark and Share


  Markattan
Ja, gentemot naturens mäktiga krafter känner vi oss och är vi små. Väl fångat.
2005-10-06

  Arowana
Ja, åskan och regent gör såna känslor möjliga, därför älskar jag dom.
2005-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1