Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kunskaper




KUnskap är den don
som får den arrogante
att sänka ton.
Oss andra att förstå
att ingen från kunskaper
bör avstå.




Övriga genrer av giovanni casadei VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-07 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP