Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag mår bra av

Jag
andas



jag lever

mitt
hjärta

slår

tankar
formas

funderingar

som blir
till insikt

mitt
liv

lever
jag

utifrån

det jag
mår bra
av.




Fri vers av Desire'e
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-07 18:56



Bookmark and Share


  Water VIP
Bra beskrivning på en insiktsfull värdemätning
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e