Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njuter du

Kan
du se

kan
du känna

är
dina sinnen
öppna

njuter
du

av

det
du gör

av

ditt
liv

är

dina
val

dina
val

eller

är dom
tagna

utifrån
andras

värderingar
och åsikter.




Fri vers av Desire'e
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-07 18:59



Bookmark and Share


  Water VIP
Detta känns aktuellt en dag som denna med EU-val
och om man ska delta eller inte
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e