Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omfamnar denna stund

Jag

njuter av
havets vågor

som slår
sveper in

över min
nakna
kropp

värmen
från solen

ligger och
guppar

i strand
kanten

njuter

omfamnar
denna stund.




Fri vers av Desire'e
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-07 19:05



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
I nakenhet omfamnar vi vår nakna kropp
sensuellt låter vi vågorna spela på delar av det som är oss

när in ett vågsvall mot delar av vår hud

öppnar in porernaför havets skum

vattenlekar, tillhavs, till havs!
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e