Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja ja, jag må så anses vara 18-30 år men viktiga frågor ÄR viktiga frågor.


Kontroll

 

Staten vill

staten anser

att det är ok att de får läsa din post

utan att du är anklagad får något

de vill ha frihet

att göra som de vill

 

integritet

 

*hrmpf*

 

 

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-07 22:27



Bookmark and Share


  ßluie VIP
En tanke så god som någon... but anyway, hysteria!
Echelon... etcetera, visst finns det en fara. Jag oroar mig inte.
Kritiska röster kommer att höras. Dock inte här.
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP