Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nästan 6 av 10 väljare STRUNTADE i att rösta !


EU- VALET - EN CHIMÄR !!

Klart DISKUTABEL LEGITIMITET när så MÅNGA BANGAR !
Och, ÄN VÄRRE, SVERIGE har bland det högsta VALDELTAGANDET , många är UNDER 40 PROCENT !
Detta gör att EU-VALET framstår som en DEMOKRATISK CHIMÄR !
När 60 procent av SVERIGES FOLK IGNORERAR VALET , STÅR DEN NYA FOLKOMRÖSTNINGEN OCH KNACKAR PÅ DÖRREN !
VI BORDE KRÄVA EN NY FOLKOMRÖSTNING OM MEDLEMSSKAPET !

M

---




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 265 gånger
Publicerad 2009-06-07 23:15



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Det var PATETISKT att studera Valvakan där man , mest, pratade procent upp och procent ned för de olika partierna, och, ENDAST, i förbigående, nämnde DET VIKTIGASTE, nämligen att SÅ FÅ röstar !
I Riksdagsvalet brukar ÖVER 80 procent rösta, som jämförelse !
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska