Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Född 8 april 2009


Med nos så len

 

Vi hämtade dig igår på dagen

du älskar

hämtade dig från din mamma

du älskar

I natt du sov hos mig

älskade

med nosen i min armhåla

jag älskar

älskar att känna din nos

pockande mjuk 

älskade Bolt, med nos så len.

Jag hoppas du kommer att älska mig

för jag älskar dig

så ofantligt mycket redan

 

@ Susanne Strömstedt

 

 

 




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 445 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-08 07:33



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så vackert om liten vovve, en välkomstdikt att tala med smeksam röst
2009-07-11

  © anakreon VIP
Kärleken
den sanna meningen
med vår tillvaro.
Rörda applåder.
Carl-Erik
2009-06-10

  Rosen VIP
Varm, go och len...underbara är dom. Önskar er lycka i ert liv.
2009-06-08

    sunnanvind
En liten bebishund...mjuk mage, doft som gör mig knäsvag...en alldeles underbar ny liten individ, hemma hos dig med all denna omedelbara kärlek en hund kan ge! Lycka till !!!
2009-06-08

  Cris
Åh.. vad det låter mysigt!
2009-06-08

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Gulligt! Önskar lycka till med valpen.
2009-06-08

  Stefan Höglund
Vad jag längtar efter hund när jag läser detta, är uppväxt med hundar.
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt