Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
NU kör vi ! VI NYSTARTAR KAMPANJEN : "SVERIGE UT UR EU !"


"STARTSKOTTET !"

NÅGON måste ju börja, det får bli JAG då...

VI HAR INTE RÅD ATT VARA KVAR !

OBS DET HÄR ÄR EN PILOTKAMPANJ OBS

ALLA SOM VILL ATT VI SKA GÅ UR EU-KOLLOSSEN , SKRIV PÅ HÄR , UNDER RUBRIKEN "KOMMENTARER" !

OM VI BLIR TILLRÄCKLIGT MÅNGA SKA JAG STARTA ETT KAMPANJKONTO
DÄR NI KAN BETALA IN VALFRITT BELOPP SOM, GARANTERAT , KOMMER ATT
ANVÄNDAS I ETT ENDA SYFTE, ATT, MED ALLA TILL BUDS STÅENDE MEDEL, SE TILL ATT VÅRT EU-ÄVENTYR BLIR EN PINSAM PARENTES I HISTORIEBOKEN !


Mats Henricson, självutnämnd och tillförordnad Kampanjgeneral ...




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-08 10:35



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Till Christine S: Jag har försökt i TIO år nu, skrivit till EU-kommissionen, till EU-ledamöter mm mm .Svaren: Floskler och Klyschor, aldrig något konkret, ALLTID allmängiltiga och intetsägande svar, ALDRIG några positiva svar, byråkratiska ordutsvävningar , kort sagt, FÖRLEDANDE TRAMS !!
Försök själv så får du se, det är klart, om du är en FÖRMÖGEN LOBBYIST, då blir det "annat ljud i koskällan" ,DÅ kan det hända saker. Men vi "vanliga dödliga" är KÖRDA !
2009-06-08

  Christine Sabel
Hur ska pengar kunna få ut oss ur eu? Jag tror det är bättre vi är mitt i smeten och lär oss hur det fungerar och gör något åt det där.
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska