Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Identitet

Min identitet
är så mycket
mer än
hårfärg
ögonfärg
längd
födelseort
eller
nationalitet.


Djupt in i mitt
medvetande
i bortträngda
skrymslen och vrår
gömda, glömda
för länge sedan


finns mitt jag
minnen av
glädje och sorg
under en livstid


medvetenheten
lurar och slingrar
vill inte
komma till ytan.



Men jag söker
mitt jag
vem jag är
vem jag blev
hur jag är
varför jag är



som jag är...




Övriga genrer av Idun 1
Läst 546 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-09-26 21:50



Bookmark and Share


  Anna H
Identitet. Ja alltför många svarar vad de gör när man frågar vem de är. Men man är ju så mycket mer än en yrkesroll, än ett yttra skal med ett kön, ögonfärg, hårfärg och var man bor. Jag tycker att du fångat det bra. Din dikt väcker tankar: Vem är jag? Tack!
2005-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1