Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon råkade sluka honom.

  Han hade ju fått lov att plocka äpplen i trädgården, ja det hade han ju fått av den unga som tjejen som öppnade.

Så då så han började då att plocka äpplen, men så fick han infallet att ruska i trädet.

Han ruskade så hårt så att ett av äpplena träffade honom i tinningen så att han svimmade.

När han väl vaknade syntes en ängel trodde han, fast i själv verket var det flicka i huset som bodde där.

-Hej du svimmade viss när du ruskade i trädet ojoj vad skulle det vara bra för?

Men jag ska pyssla om dig så att du kvicknar till.

Efter ett tag så började han må riktigt bra av allt pysslande.

Hon berättade lite om sig själv vad hon hette och att hon varit deppad ett tag utan att veta varför.

Plötslig lade hon sig i sängen och kysste honom vilket han inte hade något emot.

Men så kysste råkade hon kyssa honom så häftigt så att han helt enkelt blev uppslukad av hennes kyss, sögs ner i hennes mage och blev till en nano partikel.

Han begav sig på upptäcktsfärd och hamnade i hjärnan och upptäckte synaps kollaps! Han började koppla om ledningarna i hjärnan så att alla signalsubstanser hamnade på rätt plats och i lagom dos.

Sedan begav han sig till ena äggstocken och bet av en cysta ofarlig, efter ett tag försvann den småmolande värken som hon känt ett tag.

-Aj vad gör du skrek hon, men han kunde ju inte svara tillbaka eftersom han var så liten och hennes röst lät som åska.

Nu började han trivas i henne så bra så att han inte visste om han ville ut den naturliga vägen eller stanna kvar.

Men till slut beslutade hans sig för att stanna och bli till en saprofyt. Han trivdes mycket bra eftersom han fick både föda och husrum i hennes kropp, i gengäld mot att han rättade till lite saker i hennes kropp.

 

 

 




Prosa (Novell) av Jean-Michel Orblin
Läst 310 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-08 12:17



Bookmark and Share


  Lillasyster F
En egen liten husläkare. Skulle vara bra att ha. Symbios kan man väl kalla det.
2009-06-13

  Mangal VIP
Galet, roligt och härligt inspirerande. Tack!
2009-06-08

  Cris
Underbar Michael..

gillar den finurliga och den goda tanken..från han som krypmte. Vad schysst att greja till i ngns kropp.
2009-06-08

  Måna N. Berger
*ler* Du är överraskande som alltid! Jag måste googla på "saprofyt" och fann dels en nedbrytande organism, men även en orkidé. Den kyssen visste var den tog! Han fick sitt livsuppehälle i en flicka som han trivdes i, och hon fick en organism, en sällsynt orkidé, som kunde fixa till saker i hennes inre :)
Och så levde de lyckliga i alla sina dagar, som sagorna brukar förtälja...
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin