Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
poetens dilemma


När du kom



Hela dagen har jag sökt de rätta orden
i min blomstrande trädgård
vid den sidenblanka sjön
som speglar de fjärranblå bergen

Så kom du till mitt hus vid dagens slut
i den mörknande kvällen
med de rätta älskade orden
Så enkelt kan det vara




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 261 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-08 12:29



Bookmark and Share


  * Ammi *
vackra rader om sökande ord ..
2009-06-08

  Fredrik Stillesjö
Hej Hildegun!

Känns väldigt väl igen! Poeten slutar aldrig arbeta... Hälsar vännen Fredrik
2009-06-08

  Mangal VIP
Mjukt, tacksamt och vackert!
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors