Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Underkontruction!...


Självmordshjärta...

Kugghjulen rullar men motorn är död...
Kugghjulen rör sig men bränslet är slut...

Drömmen lever men hjärtat begick självmord...

Önskan att kunna
men hjärtat är rullstolsbundet...
Med silvertejpade sprickor...

Bomben är byggd men slut är allt krut...
Viljan är där men borta är kryckorna...

I mörkret mörkare när man förlorat lyktorna...
Viljan att känna är stor...men världen är störd...

Hugg mig hårt! hugg ett hål i mitt hjärta!
Det enda där kan kännas är smärta...

Elchockar!...
kulturkrockar,frontalkrockar...
...om och om igen...
Med mer och mer volt varje gång...
Men inte ett stick ens där känns...

Visst tickar klockan ännu...
Men på insidan är maskineriet dött...


Mer Olja på hjulen...mer chockar...mer krut...






Men hjärtat har dött och döden verkar aldrig ta slut...












Fri vers av WhiteTrashBastard
Läst 425 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-06-08 18:49



Bookmark and Share


  oMareld
Beskriver otroligt bra. Kan inget annat än applådera stort
2009-10-30

  exhausted and naked
Gråter i tysthet..
2009-09-01

  Ordregnspoeten
Du är oerhört skicklig med orden. Blir tagen och hävdar att den här är perfekt precis som den är.
2009-06-19
  > Nästa text
< Föregående

WhiteTrashBastard
WhiteTrashBastard