Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland passar klossen i hålet perfekt

Ibland
passar klossen i hålet perfekt
varje hörn stryker lent mot en kant
och formen som var så svår
känns plötsligt självklar
igenom

och igenom ger färg
åt både klossen
och burken

så nu
är världen vackrare
än den tycktes genom hålet




Fri vers av Carl Prag
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-08 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Prag
Carl Prag