Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
7 juni 2009


Fallgrop


Ditt hjärta i mina händer
can not wait
tills vi ses igen

Om det är meningen
ses vi när tiden är mogen
eller kanske innan dess

Isåfall kommer jag gråta mig till sömns
för jag vet jag vill ha dej
och kan inte säga nej

I cannot live without you –
inte heller med dig

Mitt hjärta I dina händer




Fri vers av deepundermyskin
Läst 465 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-08 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deepundermyskin
deepundermyskin