Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
7 juni 2009


Lovar


Jag lovar och svär
att vara en god hustru
och värd

Jag gör allt för dig
hoppas att du gör
allt för mig

Allt mitt är ditt
och makten och hela
himmelriket

Skall följa våra dagar i livet
ja, det tar jag
helt enkelt för givet




Fri vers av deepundermyskin
Läst 506 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-08 20:39



Bookmark and Share


  Elliinor
Vad fint!
2017-01-14

    Nicklas VIP
Bra skrivet, men ack så farligt att ta saker och ting förgivet!
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

deepundermyskin
deepundermyskin