Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din röst (Åtrå)


Din röst, älskade
de små nyanserna
som talar om
att du är du

Din röst
rinner sött som honung
Vilt, min käraste

Din röst
som redan klär av mig
och lägger mig
varm och mjuk

i vår älskogsbädd

Din röst.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-08 21:57



Bookmark and Share


  berxper
Det kallar jag kärlek! Härligt
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP