Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej, det här är inte jag. Jag har faktiskt ett hjärta...


Let me break your heart


.

Come here,
let me break your heart.
Just rip it out
and I\'ll tear it apart.

Kiss my hand,
get down on your knees and plead.
You seem to think I care,
but I just wanna see you bleed.

And your eyes,
I won\'t wipe them when you cry.
I\'m just gonna let you be,
and leave you on the floor to die.

.




Fri vers av Pernilla Lindholm
Läst 300 gånger
Publicerad 2005-09-25 23:57



Bookmark and Share


  Nafs
En grym dikt med bra flyt som berör
2005-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Lindholm