Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm aldrig våra älskade

I stunder när våra älskade dör
Livslusten i våra trötta blickar faller
Bryter oss ner, trampar, förgör
Tårar som trängs i ögonfransgaller

Vi kommer ihåg er, våra älskade
Vi känner, vi minns
Vi som blir er, våra älskade
När ni nu inte finns




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 447 gånger
Publicerad 2005-09-26 00:02



Bookmark and Share


  Isla Estrecho
Den här kommer jag att skriva ut och ta hem. Hoppas det är ok med dig Mojo. Denna dikt kommer att passa fint brevid ett fotografi jag har.
Otroligt fint skrivet. Inte sentimentalt utan klarsynt och vackert. Jag är imponerad.
2005-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön