Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord inristade i blod!


Blodiga Knivar...

Kluvna tungor talar i tungor...
Monster slipar knivar i mörkret...
rakblads romanser...Döds danser...
Vacker smärta...blodiga kanyler...

Ormar bakom ögonen äter upp leenden...
... från insidan...
Det finns något vackert i strypta människors tomma ögon....

Tunnelseende blinda monster äter dött kött...
Talar med kluvna tungor...robotar inställda på svält...
På grund av svikna ideal....
Den dag du stal ett liv gav du någon ett nytt...

Naken sanning i Evig vila...
Sömn utan slut är allt för långt borta...
Lidande kan vara skönt om man lever medans man lider...

Att känna smärta är så mycket lättare än
att känna glädje...
så mycket närmare och så mycket mer...

Våldtagna tankar planteras i små barns huvud...
Redan på lekplatsen...
kollektiv hjärntvätt grusar nya synsätt till damm...

Slips fittor och kostymhoror bestämmer hur du
ska bruka ditt liv och din tid...

...


Det du allra minst äger är dig själv min vän...

Levande döda slickar dig medhårs med kluvna tungor...

Talar med neutrala döda röster helt utan personlighet...
Samtidigt som du trycks neråt i avgrunden...
I ett bottenlöst hål...

Ett fall utan slut är vad livet väntar sig av dig min vän...
Vore tråkigt om du blev besviken av blodiga bilder
inplanterade i ditt kranie...

när du som minst anar det min vän...


...Sucking The Tit Of Destruction...








Fri vers av WhiteTrashBastard
Läst 488 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-06-09 19:29



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Jag gillar samhällskritik och politisk diktning och detta är helt suveränt. Tack för att jag fick läsa den och tack för min applåd. Den här förtjänar avsevärt mer än en applåd.
2009-06-19

  stenen/ Yv Ericsson
Jag gillar att bli skrämd av ord, därför gillar jag detta
2009-06-19

  Mr Lindemann VIP
Slickar i mig delar av
bitar ur
tuggar ständigt på
sörplar långsamt

idislar lätt
över raderna ovan
2009-06-11

  fucking poetic
Jag gillar din text.
2009-06-09

  Mr Lindemann VIP
Smäktande underbar text som tar tag i mig
och låter skriheten i den andas mot min hud
likt en vilsengången ballerina när budskapet
in dansanta rörelser då den närmar sig mig

Tack
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

WhiteTrashBastard
WhiteTrashBastard