Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Happily ever after doesn't work for everyone


Cinderella lost her fucking shoe for a prince not-so-charming and an odd walk.

Du
andas
djupare
i hopp om
att spränga
revben
i hopp om
att explodera
skapa
löpsedlar
om din
ångest
klimathotet
och
rämnade murar

syret
skrattar
i dina lungor
som jag
en gång
tapetserade
med tjära
nikotin
och
sömnsuckar
för länge sedan

då din
röstbrevlåda
aldrig var full
en tid
då vi aldrig
missade
varandra

du
håller andan
räknar
sekund
efter sekund
önskar dig
en chans
men din kropp
sviker dig
genom
att inte
göra det
det känns
som om
alla kompasser
förlorat motpoler
och gravitationen
tappat sin kraft
som om riktningarna
slutat gälla

världen
snurrar inte
den
kryper
bönar & ber
ringer dig
när den är
för full

berättar om
känslor
som bara kan väckas
av billig öl
och upprepade
magplask

dina
tårar
ritar
kartor
över
mina kinder
omöjliga
att följa
för skeva
för
allt du vill
är att jag
ska gå vilse
en dag
och bara
hitta
dig
igen




Fri vers av osams
Läst 458 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-15 20:23



Bookmark and Share


  Nymånen
älskar dina rubriker
2009-08-14

  john ekström
många fina stycken i denna text, särskilt alldeles i början och slutet.
2009-07-13
  > Nästa text
< Föregående

osams
osams