Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var värd att klappra hovarna mot livet

Det är en häst
En kristallernas vit
enhörning
Dundrar, dundrar,
dunkande i takt.

Du var värd så mycket mer
Värd att få testflyga
vingarna på jorden innan
flygturen på bomull
Värd att testa
vingarna som än var fuktiga av modern din
och värd att
klappra hovarna mot livet.

Jag vet att du är hästen
Någonstans vill du visa:
Jag lever! Jag lever!
Och vi hör,
vi lyssnar på dig.
Snälla, det är så många som behöver dig
Tala till dem i sorgens avgrund.




Fri vers av Konnichiwa
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-09 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konnichiwa