Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ser dig i allt i naturen....


Kom älskling

Sanden rinner mellan mina

smekande fingrar

smekande och längtande

efter din hud


Blicken söker

det vackra i molnen

förvandlas i fantasin

till ditt ansikte


Vågornas brus

minner mig om din själ

ditt underbara öga

för naturen


Mitt hjärta

ropar efter ditt

kom älskling

kom mig nära...




Fri vers av sulimaa
Läst 531 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-06-09 23:21



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Får en sån varm känsla när jag läser den här...innerligt vackert och ärligt/B
2009-06-11

  Suzy med punkterna
Som ett skirt landskap målar du en bild av längtan som känns.
Mycket vackert, applåderar.
2009-06-10

  Larz Gustafsson VIP
Ett så vackert och strålande leende ansikte!
Jag skulle ge respons direkt!
2009-06-10

  Water VIP
Målande...får mej att tänka på Höga Visan
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa