Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som sa till mig idag.. tack..


En klok människa

Varför slår mitt hjärta så hårt?

Är det farligt?

Jag mår ju bra...


Det är känslorna

inget som är farligt, adrenalin

ditt liv är lite i gugning



Men ditt hjärta slår för dig...




Övriga genrer av flickan i spann
Läst 401 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-10 13:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kom att tänka på Öijers vitt kända: " och du bor mörkt..mörkare än du tror..ditt hjärta slår dig..."
2009-06-10

  Sturesdotter
Lite extra slag är ingen fara; ger dig energi...av kärlek!
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann