Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men jag var inte ensam

Jag har klättrat upp för det högsta berget
Jag har åkt kana ner till de djupaste dalar
Jag har gått och gått utan att veta var jag var

Jag fick mycket träningsverk
Jag ramlade gång på gång
Jag kunde knappt röra mig

Regnet öste och snön föll
Solen stekte och vinden ven

Ändå fortsatte jag att kämpa
Ändå fortsatte jag att vandra
Ändå reste jag mig varje gång

Jag visste inte vart jag skulle
Jag visste inte var jag kom ifrån
Jag visste inte vem jag var

Det enda jag hörde var

Du som viskade i mitt öra
Du som skrek åt mig
Du som uppmanade mig att fortsätta kämpa

Och det gjorde jag



För dig




Fri vers av sozara
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-10 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sozara
sozara