Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målarlinnet passerar i fel kropp

Målarlinnet
passerar i fel kropp
och min blick flyttar in

Det är ungdomen

Möjligen

Att måla insidan utifrån
och skjuta upp allt en stund till
Så lätt att falla tillbaks

Jag blinkar och klipper band
Blick, leta dig hem igen!

Hem
till det vi har
och inte det vi aldrig haft




Fri vers av Carl Prag
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-10 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Prag
Carl Prag