Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våndan



Våndandes för morgondagen
så har ännu en dag gått förlorad.
Hur många förluster tål man,
innan medvetande om nuet
blir anammat.




Övriga genrer av giovanni casadei VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-10 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP