Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döda toner

Ta del av mig

Ta plats

Stjäl mina andetag

Pulsera i mina ådror

Träng in i mig 

En ständig ton i mitt huvud orsakar problem med mina minnen

En sång som förvränger, förvrider, tankar till luft

Vårt minne må va kort, ändå hör vi endast döda toner. 




Fri vers av Vivi
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-10 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vivi
Vivi