Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inte, jag vet ingenting


eh... meningslöst

jag känner mig
känslolös

jag är vattnet som frusit och
fäst sig vid en kant långt bort från
verkligheten

jag är droppen i din
drink som får dig att spy efter
festen

jag är jag och jag är
känslolös
men ändå känner jag
längtan och något
mer som skrapar huden så fort
jag tänker på det

jag kan inte sätta tungan på
det... men jag vet

det finns något mer




Övriga genrer av greajt
Läst 612 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-06-10 22:11



Bookmark and Share


  Ananas
Fint skrivet! Känner igen mig i känslorna.
2015-05-11

  ExtraordinaryMe
gillar!
2011-03-20

  aol
starkt bra skriftat
2011-01-05

  edion
Vackert och känsloladdat. Mycket bra
2010-03-29

    ej medlem längre
Starkt!
2010-02-14

    Issand. VIP
ja.. typ.. nått sånt



känner igen
2009-12-06

  DC
GRym,! Bra beskrivet. Mycket är meningslöst, allt kan nog argumenteras fram till meningslöst, men egentligen är det bara ännu en anledning att göra det bästa av det. Meningslösheten kan vara nyckeln till något fortfarande meningslöst men som ändå känns bra.
Du får en sked, start digging.
2009-08-11

  Sturesdotter
som när man försöker fånga ett ord...en känsla...en tanke..

bra!
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

greajt
greajt