Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konserveringsburkar borde brukas bättre

Konserveringsburkar borde brukas bättre

Jag skulle konservera i måndags
med lukter, känslor, tankar, allt
och ställa den i mitt saknade skafferi
eller kanske på hyllan jag aldrig får upp

så satt jag sen i min oinköpta läsfåtölj
och tittade mjukt mot min måndagsburk

Kanske tog jag ner den ibland
för att pilla lite lätt på spännet
och lockas av en locköppning

men öppningen skjuts upp

alltid
en dag till
till en dag
då jag verkligen tror
att burken är tom




Fri vers av Carl Prag
Läst 379 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-10 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Prag
Carl Prag