Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte vara rädd älskade du...jag aktar dig...


Inte bara för

Inte bara för

en sak...

för hela din

underbara person


Inte bara krav

aldrig krav

förutsättningen är

omtanke och förståelse


När alla dessa

trådar

vävs samman till

en helhet


Då skapas

något oförbehållslöst

tryggt och

ömsint


Kärlek på alla nivåer

mitt hjärta

jag ber dig

var inte rädd...




Fri vers av sulimaa
Läst 426 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-06-11 02:15



Bookmark and Share


  beam72
å så härlig
2009-06-13

  Suzy med punkterna
Ömt och vackert om kärleken..
2009-06-11

  Popcorntankar
Ge och få.
2009-06-11

  issac.a.m
helt Underbart..
2009-06-11

  Glensan
Bokmärker självklart :-)
2009-06-11

  Glensan
Satan va bra skrivit du framför KLOCKRENT hur det
skall vara mellan två person.

Jag är helt omtumlad av dina ord, precis som taget ur
min tanke hur jag vill det önskar det skall vara.

Absolut högsta betyg från mej WOWWW!!!
2009-06-11

  Betlehemsstjärnan VIP
Det här är precis vad jag önskar mig, om det blir nån kärlek nästa gång...precis så här. Underbart vackert skrivet/B
2009-06-11

  Mr Lindemann VIP
Att inte våga mötas för rädsla för närhet

Inte våga träffas i det man när en stilla ångest för ömhet
Att inte se den andre som ömhetsgivare, utan se dem som tagare av en integritet
2009-06-11
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa