Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur Ur Lågorna (8)

far har somnat i solstolen

hans snarkningar skakar civilisationens grunder

och tillförordnad övervakar jag världen

monterar ner larm

dom elektriska stängslen

tillåter fjärilen att flyga igenom stängslet




Fri vers av Nahojland
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-11 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nahojland
Nahojland