Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna stund

Att
andas

in i ditt
öra

se din
reaktion

jag

söker med
blicken

över ditt
ansikte

njutningsfullt

jag
ser

på ditt
ansikte

som jag
älskar

dina
ögonfransar

rör sig
sakta

långa och
fina

aldrig

något
smink

som slitit
på dina

smekande
ögonfransar

din
närhet

denna stund.






Fri vers av Desire'e
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-11 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e