Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite närmare

Det
regnar

sakta

strilande

sommarregn

det är
varmt

regnet fuktar
den torra
jorden

växter
blommor

vaknar
till liv

jag ser en
trollslända

så vacker

om jag
tittar

lite
närmare.




Fri vers av Desire'e
Läst 114 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-11 11:01



Bookmark and Share


  Water VIP
Jag kan se denna tavla =)
2009-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e