Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där ingen riktigt förstår

Orkar
jag

vågar
jag

vara

fullt
ut

den

jag
är

att inte
vara

så som
alla andra
är

att leva
helt

fritt

naket

levande

likt en
målning

där ingen
ser slutet

där ingen
riktigt

förstår.




Fri vers av Desire'e
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-11 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e