Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göra såsom andra gör

Kan
du

lära mig

att hoppa
hopprep

det ser


trevligt
ut

riktigt
roligt

faktiskt

hur
gör man

hur

börjar
jag

lär
mig

att

göra
såsom

andra gör.




Fri vers av Desire'e
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-11 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e