Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma penna det är

En
penna


vass

när den
är nyvässad

sedan

efter en del
skrivande

kladdande


trubbig

alldeles
mjuk

och
rund

men

ändå

samma
penna

det är.




Fri vers av Desire'e
Läst 114 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-11 11:14



Bookmark and Share


  Water VIP
Allt behöver vård, penna, vänner och även jaget
2009-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e