Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min vän

Du

är
inte

som
jag är

jag

har inte
samma

frisyr

min
mun

är helt
annorlunda

du har
bruna ögon

jag har
blå

men

jag tycker
om dig

och

jag är
glad

för du är
min vän




Fri vers av Desire'e
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-11 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e