Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elicion

Vinden visslar sina klagoskrik
i de ihåliga, ruttna trädkadaver
som glest klär denna karga ödemark.
Den sol som stiger saknar värme.
Elden falnar
och försvinner ut i tomheten.
Det lever inget hopp i dessa landskap.

De dagar som gryr är grå och iskalla.
De saknar glädje och försätter mitt sinne
i ett tidlöst dunkel.
Ett dunkel som sliter i min livlösa kropp.
Dess trevande, kalla händer
som alltid tycks finna vad de söker,
och aldrig släpper järngreppet
om de sargade själar de stulit.

Jag vandrar än hit, och än dit.
Sökandes, väntandes.
Var dag en evighet i sig.
Var natt en sömnlös kamp för livet.




Fri vers av Ravn Hansen
Läst 423 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-11 14:07



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Fina rader som när delar av min själ
får tag i dess mörker
far in i mig

tar tag i den

delar avdin dikt har blivit delar av mig
den lade sig nära hjärtat
strax bredvid levern
2009-06-11

    ej medlem längre
Meh, sluta skriva så sorgligt :( Fast det var väldigt fint ändå.
2009-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Ravn Hansen
Ravn Hansen