Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förblödd pratkvarn

 

Med smärtan kom orden,


orden kommer ofta nu.




Övriga genrer av Popcorntankar
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-11 19:17



Bookmark and Share


  stella
Utan smärta ingen konst...
2009-06-13

  Sturesdotter
Talande!
2009-06-12

  Sanningsägaren VIP
säger allt
2009-06-12

  Junitvillingen
Du är en fena på att med några få ord få till de mest talande texter!
Känns som det är väldigt mycket smärta här...och aajjj, den känns! Bokmärker detta lilla mästerverk!!
2009-06-12

  sulimaa
Alltså ...den blir bättre och bättre ...och rubriken är lysande !
2009-06-12

  sulimaa
Aj den tog!
2009-06-12

    Petro Nella
som en smäll rakt i själen
2009-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar