Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny tid

Jag
landar

på annan
mark

jag

kliver
ner

en ny
doft
lukt

atmosfären

inte likt
den jag är
van vid

annan
mark

ny
mark

en ny
tid.




Fri vers av Desire'e
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-12 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e