Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din blick säger

Du

omfamnar
mig

med din
vänskap

din
blick

säger

det
många

uttalar

min
blick

säger
detsamma

vi är
vänner.




Fri vers av Desire'e
Läst 140 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-12 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e