Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låg igen.


markören är grötig
illvillig

väntar ALLTID.

och är det något jag är dålig på så är det
väntan.
jag tycker tiden går för långsamt
för tankarna stannar inte.

och så.
det händer.
luften har blivit tjock, men man vill andas mer.
depressionen är ett faktum.
men faktum är;

man har inte tid för den.

illvilligt. grötigt. slutet.
kanske kvavt ibland.
och mestadels är ytan
begränsad.

jag får börja finfördela den
med tiden
nu.

kanske gå fortare
men med ett öga
stängt




Fri vers av smintellivis
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-29 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smintellivis
smintellivis

Mina favoriter
Haiku 01