Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskade skapande....


Själens uttryck

Konst är själens uttryck

ger mitt hjärta en röst

det fria ordet

den målade bilden

frigör anden

från egot

förbinder mitt hjärta

med min själ




Fri vers av sulimaa
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2009-06-12 23:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är en underbar tillgång vi har.
2009-06-13

  Popcorntankar
Förbluffad, stum och väldig häpen läser jag något som jag känt men inte visste ord på.
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa