Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja varför är det så?


Varför

Varför är det så...

att vi snarare uthärdar

än lever

livet....




Fri vers av sulimaa
Läst 187 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-06-12 23:52



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Livet är för kort för att bara uthärdas. Det är till för att levas & där kan vi själva styra en hel del. Jag vet i alla fall vilken väg jag väljer - för jag älskar verkligen att fånga stunden & må bra i den. Kram!

Förresten: Så vacker du är på bilden vännen!!
2009-06-13

  Water VIP
Kanske vi målat in oss i hörnet med en massa felval.
Och släpar på en för stor packning.
2009-06-13

  Larz Gustafsson VIP
Ofta på grund av att andra människor gör det surt för oss.
2009-06-13

  beam72
tänkt samma tanke många gånger
2009-06-13

  Anders Nordlander VIP
har jag också funderat över... kan vara för att vi tror oss ha plikter
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa