Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Din själs värme lyfter mig mot höjden och frigör mitt sinne...


På egna ben

Din godhet och värme

fortplantar sig

tränger in i min kropp

helar min själ


Mitt medvetande

tar ett steg

ett stort darrigt kliv

upp ännu en nivå

mot insikt


Jag tar mitt första

andetag

i en kraftig inandning


Anden tar plats

i min kropp

för mig tryggt vidare

på min resa


Jublet stiger upp

rusar fram i mitt längtande sinne

den själsliga svälten är över

den psykiska anorexin likaså


Jag omfamnar livet

rakt framifrån

hälsar min nya

längtande livskraft


Låter min själ

ta emot näring från din

nu min älskade står jag

på egna ben...




Fri vers av sulimaa
Läst 614 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-06-13 01:06



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Kärlekens poesi i all sin prakt utstrålas i dina ord som visar på att att älska och bli älskad det är meningen med livet självt. Tack för att du delar <3 <3 <3
2011-10-17

  aol
tack för en härlig känsla
2010-09-25

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Orden känns! Som värme i ådrorna =)
2010-04-01

    ej medlem längre
vad vackert! jag kämpar för att orka ta emot den där näringen. att våga lita på min egen kärlek och min kvinnas.
mvh Jimmy
2009-08-14

  stella
Man jublar i kroppen när detta läses! Psykisk anorexi...kanske det jag haft?!? :)))))
2009-06-14

  Suzy med punkterna
Frigörande............underbart
2009-06-13

  Popcorntankar
Hur många gånger kan man trycka på applåd knappen? Så vackert och starkt.
2009-06-13

  Glensan
Kalasbra skrivet stora mål väntar
2009-06-13

  beam72
Så vackert du skriver
Underbar blir glad av din text
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa