Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foglighet

 



han kämpade naken
under turkisk rökrock och fibaktuellt-frukost

vi var också ungdom en gång

 

där farfar stod
mitt i forsen
med metspöt
som ett känselspröt

porsen blommade


och vi försökte
att inte dras till hårda kön

 

 

folke
bar farmors klänning
på den där begravningen
vi aldrig gick på


och just så älskar jag mig

när du är död




Övriga genrer av Blod, Snått & Juling
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-13 12:44



Bookmark and Share


    resilient
Både utmanande, rolig, spännande och sorglig text. Snygg rytm, dessutom.
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Blod, Snått & Juling
Blod, Snått & Juling