Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredagsfeber



Inflationstakt och rockfredag


Just här
Just där


Parasollhimmel under stjärnstopp
och så ditt stånd mot min vänstra skinka




Jag tror du hette Krister




Fri vers av Blod, Snått & Juling
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-15 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blod, Snått & Juling
Blod, Snått & Juling