Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lever på hoppet

Mitt
hjärt

slit itu

det
smärtar

dina
lögner

dom
är inte

sanningen

men

du är så
trovärdig

jag

lever på
hoppet

om
att

en
dag

kan vara

mamma

som jag
är

det kan
du

aldrig

ta

hur mycket

du än
försöker.




Fri vers av Desire'e
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-13 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e